Ocean Signal EPIRB, PLB & SART

Du er her


Ocean Signal produkter er designet til at opfylde eller overstige de tekniske krav i de internationale Søfartsorganisationers (SOLAS), den Internationale Elektrotekniske Kommissions standarder, europæiske direktiver og vedtægter, US Coastguards standarder samt mange andre nationale og internationale regler.
Ocean Signal tilbyder en vifte af produkter, der giver den kommercielle skibsfart, fiskere og lystsejlere, sikkerhed for at deres udstyr vil arbejde for, og ud over deres forventninger, når behovet er størst. Ocean Signal’s kunder er deres højeste prioritet. Ved hjælp af de nyeste teknologier, der er til rådighed og med omhyggelig opmærksomhed på alle detaljer i fremstillingsprocessen, er Ocean Signal™ sikker på deres produkter er bedst i klassen, og sikrer de højeste standarder for kommunikation og sikkerhed til søs.
 
 

RescueME PLB1


* Verdens mindste PLB! *
Hvad enten du er på land, til vands eller i luften, vil rescueME PLB1 give dig sikkerhed for, at de globale redningstjenester hurtigt kan sættes ind!


RescueME EPIRB1


Verdens mest kompakte EPIRB med 66 kanals GPS.
Epirb i Klasse 2 manuel samt vand aktiveret.RescueME MOB1

Verdens mindste AIS MOB ”Personlig SART” med integreret DSC. Den passer i selv de mest kompakte oppustelige redningsveste!


SafeSea M100 / M100X

Professionel Mand Over Bord MOB nødsender med AIS-MOB (pers. SART) og 121.5MHz pejle frekvens

 

 

 

 

SafeSea AIS Alarm Boks

Akustisk alarm for AIS MOB og AIS SART

 

RescueME EDF1


rescueME EDF1 er en elektronisk erstatning for pyrotekniske nødblus, der gør opbevaring og forsendelse samt ikke mindst anvendelse sikkert, ufarligt og trygt.

 


EPIRB E100 / E100G


Ocean Signal SafeSea E100 & E100G EPIRB imødekommer eller overstiger IMO / SOLAS kravene for kommerciel skibsfart, fiskeri og havgående fritidsfartøjer.

 

S100 SART
Ocean Signal’s SafeSea S100 eftersøgnings og rednings transponder (SART )

er en dedikeret radartransponder / radar SART, i overensstemmelse med IMO / SOLAS reglerne.

NB: FOR AIS SART SE LINK HER

 

V100 VHF GMDSS


Vandtætte håndbårne VHF radioer i overensstemmelse med kravene til GMDSS.