Forsølvede GALAXY XP VHF Antenner fra ScanMarine DK & Shakespeare forøger sende effekt og modtage evne.

Du er her

For at opnå ekstra pålidelighed og ydeevne fra sin VHF Radios Antenne, kan bådejere benytte sig af Galaxy XP antenner. ScanMarine DK lagerfører Shakespeares verdenskendte Galaxy 5225-XP og 5400-XP med ekstra god ydeevne. Disse antenner er fremstillet og samlet af forsølvet messing, der giver længere levetid, et stærkere antenne signal og større rækkevidde end traditionelle VHF antenner. De er også udstyret med Shakespeares ”Lav Vinkel Radiation”, der hjælper til at reducere signal fading i en rullende båd på uroligt hav.

Forsølvningen af VHF antennerne vil henover årene blive oxideret og dette gør at både modtage evne og sendestyrke forbedres.

Både den 2,4 m 6dB forstærkede 5225-XP og den 1,2 m 3dB forstærkede 5400-XP har en ekstra hård glasfiber indkapsling, der er samlet så fugt indtrængen udelukkes og fremstillet så solidt at de let kan modstå selv de mest ekstreme vejrforhold. Den eksklusive Shakespeare polyuretan belægning giver et fantastisk flot, super glat og holdbart finish, der ikke ”gulner” i solen.

Begge modeller har 150 watt input power rating. De leveres med rustfrit antennefæste med standart 1” 14 gevind og 6m, UV stabilt, lavt tabs RG-8/X koaksial antenne kabel samt PL 259 VHF stik.

Antennerne leveres med en helt enestående lang garanti på 5 år. XP serien er særdeles velegnet til alle former for arbejdsfartøj, superyachts og speedbåde.

Se link til XP seriens "egen" Hjemmeside